Usluge

Transport do vas i nazad

Najbitnije nam je da se svi naši korisnici osećaju prijatno i slobodno. Svaka želja i molba su nam važne, i zato, sve koji žele da odu u posetu vama ili nekom od rođaka i prijatelja, sa zadovoljstvom vozimo i u dogovoreno vreme vraćamo nazad u našu vilu. Vozilo je adaptirano za transport lica sa invaliditetom i posebnim potrebama.

Stručno osoblje uvek na usluzi

Naš brižni tim čine i stručna lica koja misle o različitim aspektima onoga što je neophodno da vaši najmiliji budu zdravi i srećni. Uvek na raspolaganju svim našim korisnicima su doktor, medicinska sestra, negovatelji,higijeničar, socijalni radnik i po potrebi stomatolog. Za sve naše korisnike kojima je potrebno nešto van ovih okvira, svakako da ćemo organizovati i učiniti sve da dobiju potpunu i najbolju moguću negu i pažnju. Na poziv će doći frizer, kozmetičar, maser, kao i brica, ortoped, psiholog ili ko god da je našim korisnicima potreban.

Porodične vrednosti

Kao velika porodica, znamo šta je važno i trudimo se da sve to priuštimo vašim najmilijima. Poštovanje, jednakost, briga, prijateljstvo i dostojanstvo su vrednosti u kojima će svi uživati, a sve porodične vrednosti koje negujete i koje su samo vaše, rado podržavamo i prilagođavamo boravak naših korisnika tako da ništa ne mora da se menja.

Ishrana je najvažnija

Pažljivo kreiramo menije za svakog od naših korisnika, uz konsultacije sa stručnjacima. Svaki obrok biće baš ono što je vašim najmilijima potrebno da se osećaju dobro, budu zdraviji i uživaju u ukusu hrane. Dnevni meni sadrži 5 obroka, 3 glavna obroka i dve užine, a tu smo da ulepšamo čitanje, boravak u bašti ili u svojoj sobi kafom, čajem ili osvežavajućim sokom.

Zabavni program u domu

Uvek se trudimo da našim korisnicima ulepšamo svaki dan i boravak učinimo ugodnim na što više nivoa. Zbog toga, pažljivo pravimo mesečne zabavne programe u kojima svi mogu da uživaju u poetskim večerima, prolećnim pozornicama i predstavama, muzičkim večerima, društvenim igrama, igrankama i drugim sadržajima koji će zasigurno ostati u pamćenju svih nas.

Stomatolog dolazi kod nas

Naši korisnici ne moraju da odlaze na stomatološke preglede, čekaju u redovima i na intervenciju. Naš stomatolog će brinuti o njihovom oralnom zdravlju i biti na raspolaganju kada god je to potrebno. Brinemo o tome šta će nasmejati vaše najmilije, ali i o tome da njihov osmeh bude što lepši.

Usluge čuvanja i nege starih lica