Galerija

Želimo da vas upoznamo i pokažemo sve naše vrednosti.

Pažnja, ljubav i porodične vrednosti smo pretočili u našu vilu, njene prostorije, sobe, okruženje i osoblje. Želimo da boravak u našoj vili bude lepo iskustvo i za vaše najmilije i za vas. Zbog toga smo mislili na sve: ekološka gradnja, prilagođen raspored, vrt, bašta, lepa priroda za šetnju, mi i osoblje na raspolaganju za svaku želju i potrebu. Ljubav se ne kupuje, niti iznajmljuje, ona se gaji i zaslužuje. Mi smo tu da učinimo da vaša ljubav koju delite sa najmilijima u poznom dobu bude još jača, iskrenija, lepša i neraskidiva.

Kod nas dani prolaze u zabavi i smehu

Društvene igre, biblioteka, muzičke i poetske večeri, sve je to deo programa koji smišljamo tako da nam nikada nije dosadno, ali i da se možete pridružiti kada dođete u posetu.

Udobrnost je na prvom mestu

Svaka soba i svaka prostorija su opremljene kvalitetnim nameštajem i pratećom opremom jer znamo koliko je položaj sedenja ili spavanja bitan u svakom dobu, a posebno u kasnijim godinama života. Kada sobe dobiju dušu koje im udahnu sitnice i fotografije naših korisnika, postaju mesto na kome se svako od njih oseća srećno, zadovoljno, ispunjeno i sigurno.

Moderna i praktična kupatila

Sva kupatila imaju sveelemente koji su korisnicima potrebni da bezbedno vode računa o svojoj ličnoj higijeni.