Postanite deo naše porodice

Porodica Stamenković je na temelju porodičnih vrednosti, zahvaljujući kojima broje 30. godinu uspešnog poslovanja, izgradila oazu mira u kojoj se svako oseća kao njen prirodni deo.

Dom za stare Sunce se nalazi u mirnom delu Železnika, na 15 ari ravnog placa koji krasi dvorište uređeno za uživanje, opuštanje i druženje naših korisnika. Kapacitet naše porodične vile je 22 korisnika, koji na raspolaganju imaju potpuno opremljene dvokrevetne i trokrevetne sobe sa televizorim koje se aklimatizovane. Kupatila su komforna i prilagođena potrebama svih korisnika od pokretnih do onih sa smanjenom pokretljivošću. Pored spavaćih soba, dom ima i dnevni boravak, ambulantu, kuhinju, zajedničku trpezariju, galeriju i vešeraj.

Uvek se trudimo da boravak naših korisnika u domu Sunce bude kao i naš naziv, vedar i veseo, te zbog toga za sve organizujemo posebno osmišljene letnje pozornice, ali i proslave rođendana, Nove Godine i slave. Nedaleko od doma se nalazi čuveni izvor „Sveta Petka“ sa osveštanom lekovitom vodom i lep krajolik pogodan za šetnju. U okruženju doma je široka i pristupačna ulica, gde možete ostaviti auto prilikom posete vašim najdražima o kojima brinemo.

Osmeh i ljubaznost su naša svakodnevica

Toplina ljudskog osmeha i iskrena želja da o nekome brinemo često mogu biti terapija podjednako efikasna kao i tradicionalna medicina. Naše visoko stručno osoblje brine o svakom detalju i vodi računa o svemu što je potrebno da bi se naši korisnici osećali sigurno, dostojanstveno, zdravo i veselo.

 

 

Broj licence 212 , Važeća od 29.11.2016
Rešenje 022-02-00411-2016-19 dobijeno od strane Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike

Obrazac
Dokumentacija
Akreditacija